Heb je een negatief zelfbeeld? - Uit de Chaos
15649
page-template-default,page,page-id-15649,page-child,parent-pageid-15492,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Heb je een negatief zelfbeeld?

De eerste vraag die ik je stel is: “Hoe belangrijk vind jij jezelf?” Dat vind je misschien een moeilijke vraag. Ik zal je het enige juiste antwoord verklappen: heel belangrijk. Als je moeite hebt om dit als antwoord te geven dan heb je mogelijk last van een negatief zelfbeeld. Ik help je om op zoek te gaan naar een positief zelfbeeld, met als resultaat meer zelfvertrouwen.

Hulpvraag negatief zelfbeeld - Uit de Chaos

Een negatief zelfbeeld zit in de weg

Als je een negatief zelfbeeld hebt is dat lastig. Als je daar niets mee doet word je probleem groter. Vaak zie je dat je minder sociale contacten krijgt. En dat wil je niet. Daarom werken we stapsgewijs naar meer gezonde controle en aan verandering in je manier van denken en handelen.

Naar een positief zelfbeeld?

Als MatriXcoach kan ik je helpen. Samen gaan we op zoek naar de oorzaken en pakken die 1 voor 1 aan. Zodat je weer met een positief beeld naar jezelf kunnen kijken. Ik ben er voor je. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Ik begeleid kinderen, ouders en volwassenen