Muziek maakt los - Uit de Chaos
15684
page-template-default,page,page-id-15684,page-child,parent-pageid-15670,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Muziek maakt los

Muziek is een uitstekend middel om op een speelse manier contact en verbinding te maken met het kind om dichter bij de problematiek te komen. Dit kan bijdragen aan het verlichten van zorgen, verdriet en pijn. Hierbij staat het samen muziek maken centraal. Het gaat vooral om de beleving en wat het in je losmaakt.

Muziek maken vraag om doorzettingsvermogen

Ook kunnen we ervoor kiezen om je basiskennis op een instrument eigen maken. Centraal staan je plezier, beleving, instrumentbeheersing en ritme. Muziek is dan een individueel proces en vraagt zelfstandigheid, geduld en doorzettingsvermogen van jou.

Muziek bied je een oplossing

We stellen samen vast of het een onderdeel van je begeleidingstraject wordt of het bespelen van een instrument (muziekles). Neem contact met op.

Muziek, een speelse manier om verbinding te maken

Muziek - Uit de Chaos