Psycho-Educatie - Uit de Chaos
15686
page-template-default,page,page-id-15686,page-child,parent-pageid-15670,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Psycho-Educatie

Psycho-Educatie is voorlichting over jezelf en inzicht krijgen in jouw problematiek. Het doel van deze sessies is om jezelf beter te leren kennen. Wie ben je, wat zijn je kwaliteiten, en hoe kan je deze het beste inzetten. Ook stellen we vast welke leerpunten er liggen en hoe je daarmee om kunt gaan. En natuurlijk welke hulp je daarbij nodig hebt van je omgeving.

Jouw oplossing?

Oké. Dan hebben we alles in kaart gebracht. Wat nu? Dan kunnen we bepalen wat dit voor jou en je omgeving betekent. Daarbij maak ik gebruik van verschillende werkvormen en technieken. Afhankelijk van je hulpvraag en je persoonlijk ontwikkeling bekijken we welke werkwijze het beste bij jou past. Neem gerust contact met me op, dan zetten we de eerste stap.

Psycho-Educatie is voorlichting over jezelf en inzicht krijgen in jouw problematiek

Psycho-educatie - Uit de Chaos