MatriXcoachen / Coachen - Uit de Chaos
15694
page-template-default,page,page-id-15694,page-child,parent-pageid-15670,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

MatriXcoachen / Coachen

De MatriXmethode is een praktische gesprekstechniek, die je zelf laat inzien wat je probleem is en wat daarvoor een oplossing is. De methode is breed inzetbaar voor verschillende hulpvragen. Het geeft bijvoorbeeld inzicht in je gedachten door het volle hoofd te ordenen en op te ruimen. Maar biedt ook een oplossing bij je angsten en trauma’s die ongemerkt je leven kunnen beheersen.

Werkvorm (MatriX)coachen - Uit de Chaos

MatriXcoaching brengt je terug

Bij MatriXcoachen gaat het niet om de inhoud maar om de beleving van het probleem. Het probleem wordt aangepakt bij het ontstaan van je herinnering van een situatie. Het moment net voordat je probleem ontstond. Je hebt zelf ooit een beeld, een geluid, een gevoel en/ of een gedachte aan een probleem gekoppeld en opgeslagen.

MatriXcoachen gaat over inzicht

Een verandering die je wil realiseren. Het verleden kan je niet veranderen, maar je kan wel de lading van allerlei spanningen en problemen weghalen. Heb je angsten voor de toekomst? Ik wil je laten ervaren dat er mogelijkheden zijn en dat je NU problemen zelf kunt laten oplossen.

Schoolse vaardigheden ontwikkelen

Ook is het een uitstekend hulpmiddel bij het leren automatiseren van schoolse vaardigheden zoals het alfabet, de tafels, de cijfers en het klokkijken. Denk hierbij ook aan de dagen van de week, woorden die je maar fout blijft schrijven…. Ik leer je deze informatie op te slaan. Een belangrijke basis, om dingen te leren onthouden. De manier waarop je informatie opslaat in je hoofd staat centraal.

MatriXcoachen gaat over problemen blijvend oplossen en voorkomen

Wil je resultaat?

Ik help je problemen blijvend op te lossen en te voorkomen. De oorzaak of het verhaal achter het probleem hoeft niet gedeeld te worden. Je kiest bewust voor een resultaat of een effect. Daarin help ik je. Kom jij in actie door contact met mij op te nemen?

Matrix Methode - Uit de Chaos