Touch of Matrix - Uit de Chaos
16225
page-template-default,page,page-id-16225,page-child,parent-pageid-15670,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Touch of Matrix

Zit je niet lekker in de vel? Blijven gebeurtenissen maar in je hoofd zitten? Merk je dat je hoofd vol raakt en je energielevel terugloopt? De Touch of Matrix methode zorgt ervoor dat je deze gebeurtenissen los kan laten.

We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven waarvan we denken dat we die een plekje hebben gegeven, maar is dat wel zo? Op onverwachte momenten komen ze soms naar boven en kunnen ze ons van streek maken.

Onze drang naar controle

Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken, betekent dit dat je alle gebeurtenissen als een programma op jouw harde schijf zet. Zolang je harde schijf dit nog aankan, is dit geen probleem. Wat als je dat met alle gebeurtenissen in je leven doet? Juist, je harde schijf raakt vol en net als bij een computer zal je steeds minder functioneren. Je wordt langzamer en de verbinding met het internet wordt verstoord. Het internet is in deze metafoor de verbinding met jezelf en je omgeving. Hierdoor kunnen klachten ontstaan op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau.

Durf jij je gevoel te volgen?

Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij een goede verbinding krijgt met jouw harde schijf. Wij noemen dat je Ware Ik. Hierdoor wordt je verstand uitgeschakeld, zodat deze geen blokkerende rol meer speelt tijdens de behandeling. Het verstand is namelijk vaak een van de belangrijkste belemmerende factoren bij veel klachten. Door vanuit je Ware Ik (harde schijf) te werken en van daaruit verbinding te maken met het netwerk van energieverbindingen om ons heen (Internet) is het mogelijk klachten of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Dit herstelt verstoringen in verbindingen. Het mooie hiervan is dat dit kan zonder de oorzaak van een klacht te hoeven weten en het resultaten kunnen in zeer korte tijd worden behaald. Hierdoor kom je steeds beter in balans. Zowel fysiek, emotioneel als mentaal. De energie kan weer vrij stromen, je komt dichter bij jezelf en staat steeds meer in je kracht.

 

Touch of Matrix gaat over loslaten.