MatriXmethode - Uit de Chaos
15694
page-template-default,page,page-id-15694,page-child,parent-pageid-15670,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

MatriXmethode

De MatriXmethode is een kortdurende, doelgerichte gesprekmethodiek die je zelf laat inzien wat je probleem is en wat daarvoor een oplossing is, zonder daar inhoudelijk op in te gaan. De methodiek is breed inzetbaar vanuit verschillende hulpvragen.

Weer rust en ruimte in je hoofd

Met deze methodiek leer ik je de onrust en drukte in het hoofd te ordenen en informatie makkelijker te onthouden. Hierdoor ontstaat ruimte, rust en overzicht. Daarnaast biedt het ook een oplossing bij je angsten en trauma’s die ongemerkt je leven kunnen beheersen.  Bij het MatriXcoachen gaat het niet om de inhoud maar om de beleving van het probleem.

De MatriXmethode werkt vanuit het nu

Het verleden kan je niet veranderen, maar je kan wel de lading van allerlei spanningen en problemen weghalen. Heb je angsten voor de toekomst? Je kan dit NU aanpakken. Je zal ervaren dat door de begeleiding en ondersteuning de vervelende herinneringen worden ontladen en verwerkt.

Ook schoolse vaardigheden ontwikkelen

Tevens is het een uitstekend hulpmiddel bij het leren automatiseren van schoolse vaardigheden zoals het alfabet, de tafels, de cijfers en het klokkijken. Denk hierbij ook aan de dagen van de week, woorden die je maar fout blijft schrijven…. Ik leer je deze informatie op te slaan. Een belangrijke basis, om dingen te leren onthouden. De manier waarop je informatie opslaat in je hoofd staat centraal.

De MatriXmethode gaat over problemen blijvend oplossen en voorkomen

Wil je resultaat?

Ik help je problemen blijvend op te lossen en te voorkomen. De oorzaak of het verhaal achter het probleem hoeft niet gedeeld te worden. Je kiest bewust voor een resultaat of een effect. Daarin help ik je. De gesprekken zijn kortdurend en veilig, er is geen herbeleving en complex dossier nodig. Kom jij in actie door contact met mij op te nemen?

Matrix Methode - Uit de Chaos