Over mij - Uit de Chaos
15466
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15466,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Trajectbegeleider, mentor en meer…

Hallo, wat leuk dat je op mijn website kijkt. Ik ben Marian Drabbels, ben opgegroeid op een boerderij in Wanroij, heb twee studerende kinderen en woon nu in Deurne. Ik ben een energiek persoon met een creatief brein. Daarnaast ben ik zorgzaam, geduldig en heb een doortastende vermogen. Mijn doorzettingsvermogen en denken in kansen zorgen ervoor dat ik in verbinding kom met de ander. Hierbij ga ik zakelijkheid en verantwoordelijkheid niet uit de weg. Dit zijn de uitgangspunten om samen op weg te gaan naar jou autonomie in harmonie met de ander.

Mijn carrière

Als kleuterleidster ben ik in het onderwijs begonnen. Daar kon ik veel creativiteit in kwijt. Het belang van het vroegtijdig signaleren en ingaan op bijzonder gedrag had mijn belangstelling. Vanwege deze fascinatie maakte ik de overstap naar het speciaal onderwijs. Op dit moment werk ik parttime als ambulant begeleider bij stichting GOO. Gezien de diverse werkplekken en studies heb ik een rijke bron van ervaringen en kennis opgedaan. Deze kennis onderhoud, verbreed en verdiep ik door bijscholing en intervisie. Het belang van de groeps-/gezinsdynamiek staat telkens weer centraal. Zo heb ik mijn inzicht, visie en werkwijze ontwikkeld.

Eigen visie, eigen praktijk

Ik ben een gedreven en enthousiast persoon die graag kennis met anderen deelt en samen wil werken om kwaliteiten en leerdoelen naar boven te halen; het bewustwordingsproces vergroten. Mijn passie voor creativiteit, buiten de lijntjes denken en bewegen brengen mij steeds weer terug naar datgene waar ik voor sta en wat ik mijn missie ben gaan noemen. Het gaat om harmonie in jezelf en met je omgeving. De dagelijkse praktijk is hierbij erg belangrijk. Ik vind het fantastisch om op creatieve wijze leden van een gezin opnieuw bij elkaar te brengen. Ook leerkrachten verbinden met hun klas of collega’s binnen een team verbinden, zodat iedereen met plezier invulling kan geven aan de dag past binnen mijn missie.

Het gaat om wat we hebben geleerd uit het verleden en waar we naar toe willen in de toekomst, maar we staan vooral stil bij het leven in het heden.

Download hier mijn CV!