Brain Blocks - Uit de Chaos
16027
page-template-default,page,page-id-16027,page-child,parent-pageid-15670,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Brain Blocks

Bij brain blocks als psycho-educatie gaat het om het komen tot een eigen beeld en een eigen taal. De beelden kunnen helpen om aan te geven hoe je iets in je brein ervaart. Dit kan ik vertalen naar je omgeving. Zo kan er makkelijker over belevingen gecommuniceerd worden.

Communicatie

De vaardigheden die je leert in deze methode zorgen ervoor dat je je krachtig voelt met jezelf en je omgeving. De brain blocks  helpen woorden te geven  aan beelden en zo uit te komen bij het denken, voelen en doen. Zo leer je terugkerende onderliggende patronen herkennen en gaan we op zoek naar de kern van jouw probleem.

Resultaat voor jou?

Tijdens de training wordt je je steeds bewuster van je brein. We leggen verbanden naar de dagelijkse praktijk. Je ontvangt ondersteuning daar waar dat nodig is. De samenwerking met je omgeving is hierbij erg belangrijk. Ook samen werken naar dit resultaat? Neem dan contact met mij op.

Brain Blocks geeft woorden aan je brein

Brrain blocks - Uit de Chaos