Hulpvraag - Uit de Chaos
16250
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16250,page-parent,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Wat kan ik voor jou betekenen?

Individuele vragen staan bijna altijd in verbinding met een groter geheel. Samen bekijk ik met je wat de meest passende vorm is voor jou of jouw gezin, groep of team. Zo zal er tijdens een begeleidingstraject met een kind of jongere ook samengewerkt worden met de school en het gezin. Werk ik met volwassenen, dan staan werk en gezin vaak ook in verbinding. Ik gun je dat je vol energie en plezier weer invulling kan geven aan je dag.

Individu

Chaos zorgt ervoor dat je creatief kan zijn en dat je ideeën ontwikkelt. Ik zie vaak dat mensen te veel in hun hoofd leven.  En dan kun je grip en controle verliezen. We zien dit vaak al bij jonge kinderen ontstaan. Dat kan onplezierig zijn en dat kan zich uiten in allerlei zichtbare en onzichtbare problemen. Enkele voorbeelden daarvan zie je hieronder. Maar, misschien speelt er bij jou iets heel anders. Denk je dat je iets moet veranderen in je leven?

Gezin

Wat is er aan de hand met mijn kind? Waarom luistert het niet gewoon naar wat ik vraag? Waarom is het zo dwars? Op school loop het ook al niet zo lekker. Je frustraties lopen op, je zit met je hoofd nog half bij je werk, je hebt het mega druk… Voor je het weet ben je op je kind aan het mopperen, terwijl dat helemaal niet de bedoeling is. De plannen die je gemaakt hebt lopen anders; het is een chaos in je hoofd. Je gezin raakt uit balans en door de drukte lukt het je niet die zelf te herstellen. Herken je jezelf en jouw gezin hierin? Dan kan ik je helpen om de balans in jullie levens terug te brengen.

Onderwijs

Ben je helemaal klaar met dat gedoe in en rond je klas? Waarom laat dat kind steeds onaangepast gedrag zien? Hoe kan het toch dat er zo’n negatieve groepsdynamiek is ontstaan? Er klopt iets niet, maar je kan er je vinger niet opleggen.

Bedrijven

Je hebt het ontzettend druk. Zowel privé als op het werk ‘moeten’ we ontzettend veel. Het is een lastige klus om alle ballen hoog te houden. Frustraties lopen op in de thuissituatie en ook van je collega’s kan je minder hebben. Hoe moet je de balans nou bewaken? Je voelt je moe en hebt geen energie meer. Als dit nog langer zo doorgaat kom je thuis te zitten. Herken je jezelf of een van je collega’s of werknemers hierin? Dan kan ik je helpen om de balans te herstellen binnen je team of bedrijf en een fijne werksfeer te waarborgen.