Rots & water - Uit de Chaos
15692
page-template-default,page,page-id-15692,page-child,parent-pageid-15670,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Beter in balans met rots & water

Vanuit een fysieke benadering werken we aan lichaamsbewustzijn en emotioneel bewustzijn. Je leert vooral door te doen. Je wordt zo bewuster van jezelf. Aan het einde van de training ben je weerbaarder (rots) en sociaal vaardiger (water). Een bewezen methode die werkt, zelfs als je al andere therapieën hebt geprobeerd.

Weerbaarheid en sociale vaardigheid

De vaardigheden die je leert in deze methode zorgen ervoor dat je je krachtig en verbonden voelt met jezelf en je omgeving. Ik noem het ook wel psycho-sociale weerbaarheid. Rots en water is geschikt bij verschillende hulpvragen. De kern van de begeleiding ligt vooral bij beter voor jezelf opkomen en je grenzen aangeven of juist het leren samenwerken, het meer rekening houden met elkaar.

In groepsverband volgen we meestal een traject van 8 weken waarbij  zelfreflectie en zelfbeheersing steeds terugkomen. Bij een individueel traject is dit afhankelijk van de hulpvraag. 

Resultaat van rots en water voor jou?

Tijdens de training wordt je je steeds bewuster van je eigenwaarde. Je leert om een rots te worden: onafhankelijk en voor jezelf opkomen in balans met water: samenwerken, luisteren, vriendschappen sluiten. Hierbij leggen we verbanden naar de dagelijkse praktijk. Je ontvangt ondersteuning daar waar dat nodig is. De samenwerking met je omgeving is hierbij erg belangrijk. Opdrachten voor in de thuissituatie zijn een onderdeel van de training. Samen werken we naar dit resultaat? Neem dan contact met mij op.

Tijdens deze training leer je vooral door te doen

Rots & water - Uit de Chaos