Praktisch - Uit de Chaos
15696
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15696,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Praktisch

Mijn werkwijze is helder en professioneel. Net als ik ben.

Stap 1: intake

Het intakegesprek gebruiken we om kennis met elkaar te maken. In het gesprek gaan we in op het probleem en stellen we samen de hulpvraag op en wat we met elkaar willen bereiken. Aan het einde van het gesprek besluiten we of we samen verder willen gaan en maken we een inschatting van de duur van het traject.

Stap 2: begeleidingstraject opstarten

Yes, we gaan verder. Na de intake start de begeleiding zo snel mogelijk. We plannen samen de eerste vervolgafspraak. Daarna kunnen afspraken ook zelfstandig via de site worden gemaakt. Bij groepen plannen we data voor het begeleidingstraject.

Stap 3: begeleiding op maat

Ik maak gebruik van verschillende begeleidingsvormen en technieken. Afhankelijk van de hulpvraag en de dynamiek binnen de groep/het gezin bekijk ik welke werkwijze het meest geschikt is. Aanpak op maat? Neem contact met me op.

Tarieven

Omdat ik aangesloten ben bij de Peelgemeenten kunt u in aanmerking komen voor vergoeding. Neem hiervoor contact op met uw gemeente. In andere gemeentes is het mogelijk een persoonsgebonden budget aan te vragen.
Met particulieren en bedrijven wordt een uurtarief afgesproken.

Het intakegesprek van ongeveer één uur is gratis. In dit gesprek maken we kennis en bespreken we de hulpvraag, het begeleidingstraject en de daaraan verbonden kosten. Mocht er besloten worden om op locatie te werken, worden er reiskosten in rekening gebracht*. Maak hier uw afspraak voor een intake.

 

(*reiskosten worden berekend op basis van € 0,20 per kilometer)