Pieker je te veel? - Uit de Chaos
15653
page-template-default,page,page-id-15653,page-child,parent-pageid-15492,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Pieker je te veel?

Ja, dat heeft iedereen wel eens. Je kunt de gedachten aan stressvolle situaties niet loslaten.  Gek genoeg kom je steeds weer op hetzelfde punt uit.  Ook de volgende dag kun je de gedachten maar niet loslaten.  Je blijft maar rondjes draaien. Je denkt bijvoorbeeld aan een stressvolle situaties en het lijkt alsof de gebeurtenis echt plaatsvindt. Wil je dat dit stopt?

Hulpvraag piekeren - Uit de Chaos

Anti pieker methode

Samen kijken we naar de oorzaken van de gedachten en hoe we dit kunnen doorbreken. Met behulp van de MatriXmethode kan ik je hierbij helpen. Dit leidt tot het verminderen en zelfs verdwijnen van je lichamelijke- en psychische klachten en/of het voorkomen ervan. Ook je piekergedrag aanpakken? Neem dan contact met me op en we zetten samen de volgende stap.

Ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen