Heb je te maken met pesten? - Uit de Chaos
15638
page-template-default,page,page-id-15638,page-child,parent-pageid-15492,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Heb je te maken met pesten?

Pesten is een probleem en het kan grote gevolgen voor je hebben. Ik kan je helpen als je gepest wordt en/of als je zelf de pester bent geworden. Dit versta ik onder pesten: Uitschelden, roddelen, iemand fysiek pijn doen, iemand buiten sluiten, sarcastische opmerkingen maken, pijnlijke boodschappen via telefoon of computer, nare briefjes schrijven, iemand bedreigen, iemand negeren.

Hulpvraag pesten - Uit de Chaos

Het verhaal van de pester en gepeste

De pester en degene die gepest wordt hebben een probleem. Door goed naar je verhaal te luisteren kan ik de gebeurtenissen in je leven analyseren en inzicht creëren in wat er nu werkelijk gebeurt. Daardoor wordt het gemakkelijker om de juiste houding aan te nemen en voor jezelf op te komen. Hoe lossen we je probleem op?

Uit je pestprobleem

Met mijn inzichten en jouw inzet gaan we aan de slag. Van zelfreflectie naar zelfvertrouwen en van zelfbeheersing naar zelfbewustzijn. Jouw nieuwe basis om verder te groeien. Hierbij maak ik gebruik van de methode Rots & Water en diverse methodes rondom sociale vaardigheden. Ook kan ik gebruik maken van de MatriXmethode. Daarmee zoom ik in op nare ervaringen en herinneringen, deze pakken we aan en neutraliseren we. Daardoor wordt het voor jou makkelijker om verder te groeien in zekerheid en zelfvertrouwen.

Ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen

Pesten is niet stoer

Wist je dat iemand die zich sterk en veilig voelt in de regel bijna nooit anderen pest? Dat heeft hij of zij helemaal niet nodig. Daarmee kan je eigenlijk stellen dat pestkoppen niet stoer zijn en misschien wel erg onzeker door het leven gaan. Maar ondertussen bezorgt het je wel veel verdriet en onzekerheid!

Mijn oplossing: een pest training!

Wil je deelnemen aan een weerbaarheidstraining?  Neem vrijblijvend telefonisch contact met me op of schrijf je in via deze website.