Heb je ADHD? - Uit de Chaos
15657
page-template-default,page,page-id-15657,page-child,parent-pageid-15492,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Heb je AD(H)D?

Je hebt of je kind heeft de diagnose AD(H)D of klachten die daarop wijzen. Ik kan je dan helpen om daarmee om te (leren) gaan. Het sleutelwoord voor succes is: inzichten creëren. Door gedachten, prikkels en impulsen in je hoofd op te ruimen, rust te creëren en doelen te stellen leer ik je beter te focussen.

Hulpvraag ADHD - Uit de Chaos

Met aandacht méér aandacht

Vaak heb je problemen om je aandacht lang op iets te richten, vooral als dat van anderen moet. Misschien reageer je vaak impulsief of heb je een rijke fantasie en wil je dingen doen. Ik ga heel goed naar je luisteren en inzoomen op wat er in je hoofd gebeurt. Dan help ik je om je belevingen en ervaringen te bundelen. Daarna brengen we deze onder woorden. Tot slot leer je om deze te ordenen en op te slaan.

Beter omgaan met AD(H)D?

Je gaat jezelf beter begrijpen en je ervaart meer harmonie met de mensen in je omgeving. Afhankelijk van jouw specifieke hulpvraag bekijken we welke werkwijze het beste bij jou past. Neem gerust contact met me op.

Ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen