Ben je perfectionistisch? - Uit de Chaos
15655
page-template-default,page,page-id-15655,page-child,parent-pageid-15492,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Ben je perfectionistisch?

Niemand is perfect. Je mag best fouten maken. Vaak leer je daar juist veel van. Maar mag jij dit ook van jezelf? Perfectionisme hangt vaak samen met faalangst en controle. Je stelt hoge eisen aan jezelf en aan je omgeving en je wil graag alles in je omgeving controleren. Je bent bang om fouten te maken, maar is dat terecht?

Hulpvraag perfectionisme - Uit de Chaos

Waarom ben je zo perfectionistisch?

Perfectionisme is vaak een middel om waardering en erkenning van anderen te krijgen. Dit kan zijn omdat je (onbewust) een gebrek aan zelfwaardering hebt. Samen bekijken we waarom je verwachtingen zo hoog liggen en wat de oorzaken zijn.

Minder perfectionistisch worden?

Fouten maken in je leven is noodzakelijk om te kunnen groeien. Ik  maak gebruik van diverse methodes en werkvormen om je weer te laten groeien. De MatriXmethode zou je hierbij kunnen helpen.

Omgaan met perfectionisme?

Ik leer je om te gaan met perfectionisme. Je ervaart meer rust, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Neem gerust contact met me op.

Ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen