Ben je gestrest of heb je stress? - Uit de Chaos
15651
page-template-default,page,page-id-15651,page-child,parent-pageid-15492,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Ben je gestrest of heb je stress?

Dan ben je eigenlijk heel normaal. Want elk mens heeft daarmee te maken. Een beetje stress is ook goed voor je. Heb je echter te veel en te lang stress, dan kun je daar last van krijgen. Je denkt vaak aan voor de hand liggende oorzaken die je meestal buiten jezelf zoekt. De belangrijkste vraag is: wat speelt er bij jou en hoe lossen we dat op?

Hulpvraag stress - Uit de Chaos

Werkelijke oorzaak van stress

Als je stress ervaart dan is dat vaak een opeenstapeling van irritaties, frustraties en omstandigheden. Eerst kijken we naar die oorzaken en wat het met je doet, welk gevoel het bij je oproept. Soms kunnen we met kleine veranderingen dit al aanpakken? Je zult daarna merken dat je stressniveau daalt.

De oplossing voor jouw stress

Met behulp van de MatriXmethode ga ik met jou aan de slag. Dit leidt bijna altijd tot het  verminderen en zelfs verdwijnen van lichamelijke en psychische klachten en/of het voorkomen ervan. Voorkomen is beter dan genezen. Dus heb je het gevoel dat stress zich opbouwt. Neem dan direct contact met mij op.

Ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen