Coach / begeleider - Uit de Chaos
15466
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15466,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Coach, begeleider en meer…

Ik ben Marian Drabbels, ben opgegroeid op een boerderij in Wanroij, heb 2 kinderen en woon nu in Deurne. Observeren, luisteren, organiseren, motiveren, enthousiasmeren, initiatieven nemen en zowel zelfstandig als in teamverband werken zijn kwaliteiten die mijn karakter typeren. Hierbij ga ik zakelijkheid en verantwoordelijkheid niet uit de weg.  Ik ben graag onder de mensen. Ik  ben sportief, creatief, maak muziek, en hou van reizen.

Wie ben ik? - Uit de Chaos

Mijn carrière

Als kleuterleidster ben ik in het onderwijs begonnen. Daar kon ik veel creativiteit in kwijt.  Het belang van het vroegtijdig signaleren en ingaan op bijzonder gedrag had mijn belangstelling. Vanwege deze fascinatie maakte ik de overstap naar het speciaal onderwijs. Gezien de diverse werkplekken en studies  heb ik een rijke bron van ervaringen en kennis opgedaan. Zo heb ik mijn inzicht, visie en werkwijze ontwikkeld. Door bijscholing en intervisie blijf ik mijn kennis verbreden en onderhouden.

Relatie en vertrouwen

Ik werk laagdrempelig en ga uit van de krachten van de ander. Relatie en vertrouwen zijn erg belangrijk in mijn werk. Samen gaan we op zoek naar de onderliggende problematiek van waarneembaar gedrag. Zo kan ik  mijn kennis en ervaringen delen en zet ik je weer in je kracht.

Eigen visie, eigen praktijk

Ik ben een gedreven en enthousiast persoon die graag kennis met anderen deelt en samen wil werken om kwaliteiten en leerdoelen naar boven te halen. Het bewustwordingsproces vergroten. Vooral de dagelijkse praktijk staat daarbij centraal, wat we hebben geleerd uit het verleden en waar we naar toe willen in het heden. Maar vooral leven in het nu.

Download hier mijn CV!